Reiser

Vinopplevelse fra sin beste side

Bli med og besøk de store kjente eller de små sjarmerende vingårdene. Vi får lære om vingårdenes historie og prossessen frem til vinen blir tappet på flaske. Smaking av de lokale vinene er også en selvfølge. Ta kontakt så planlegger vi turen sammen, slik at det er deres favoritt vingårder i nydelige Spania eller Frankrike som blir reisemålene.

Reiser

Ivar har i flere år arrangert vinreiser til Spania med besøk på vingårder, vinmuseer og vinfestivaler i vindistriktene Rioja, Navarra og Ribera del Duero.

VisteVin AS kan skreddersy turer med eller uten guide/sjåfør for mindre grupper på 5-15 personer, til en fornuftig pris.

 

Et eksempel på vintur

 

Vintur til Rioja og Navarra

 

Vi flyr til Bilbao og har inkludert den siste overnattingen der. Det er ikke mulig å besøke Bilbao uten å oppleve verdens vakreste museum, Guggenheim museet. Arkitekturen til museet og området rundt er i seg selv verd turen, men hvis en tar seg tid til også å besøke selve museet er det en opplevelse for livet. Er vi heldige har også Atletico Bilbao hjemmekamp på San Mame og da kan vi oppleve Primera Divisjon fotball på en spektakulær stadion.  

 

Vi drar først til byen Pamplona i Navarra, som er mest kjent for okseløpene. Vi overnatter i Pamplona en natt og besøker en eller to ukjente, men spennende vingårder i Navarra på vei til Rioja. I Rioja bor vi i byen Logrono som har Spanias lengste tapasgate, Laurel Street, med over hundre tapasbarer.

 

Rioja-distriktet har en mengde kjente og mindre kjente vingårder, som vi kan besøke. Vinbesøkene inkluderer omvisning, vinsmaking og mulighet for å kjøpe vingårdens ulike viner. Vi anbefaler maks to besøk per dag. Et besøk på vinmuseet i Briones kan også anbefales.

 

Priseksempel:

Vintur i september/oktober

6 personer inklusiv guide/sjåfør i minibuss

Flyreise t/r Stavanger – Bilbao

5 vingårdsbesøk

5 overnattinger i sentrumsnære hotell, i dobbeltrom

 

Kr 9 995,- per person

 

Høres dette spennende ut?

 

Ta kontakt med Ivar på ivar@vistevin.no eller tlf 91 77 25 25, så samarbeider vi om å lage en tur som passer deres ønsker og lommebok.